Sickna dumskallar

Man är van, man vet vilka djur man har att göra med – inget är nytt. Och även om jag håller med om att Israel onekligen har agerat märkligt naivt, så att den 7 oktober 2023 alls kunde inträffa och gå till historien som den blodiga lördag då Hamas lyckades slakta många israeler, är det de så kallade ”palestinierna” som kommer att lida resten av hösten och alla år som kommer.

Japp, det blir åka av för det famösa ”Palestina”, där elektriciteten redan till stor del är bortkopplad. Man kommer att ha ett helvete i sina små byar när rent vatten, mat, medicin och annat som behövs för ett liv utan sjukdomar och död blir en bristvara; när Israel kommer att vidta åtgärder som innebär att det här aldrig händer igen. Ulf Kristersson, Sverige statsminister, har uttalat sig och sagt att det är viktigt att ”ingen upptrappning sker i regionen”. Nåja, Kristersson är ju en dumskalle som tror att ett handslag med Erdogan är bindande och vad beträffar hans förmåga att hantera våldsamma grupperingar räcker det med att titta på u-landet Sverige – ett numera dagligt skämt i resten av världen och känt för sina dagliga bombdåd, skjutningar, våldtäkter….och allt vad MENA-importerna ägnar sig.

Men så gör man inte i Israel. Där hanterar man svin på lämpligt och ändamålsenligt sätt. Och så kommer det att bli nu.

Sickna dumskallar! Hamas har målat in sig själva och ”palestinierna” i ett mörker de inte ens kan föreställa sig, det här är idioter som visserligen kan uppnå tillfälliga vinster men som i längden alltid förlorar. Israel står starkt, med ett försvar och en anfallsmakt som mosar Hamas på ett ögonblick om man vill och har dessutom världens stöd.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.