Släpp ingen djävul över bron

Jag har skrivit det förr men oron i Danmark för att få in Sveriges skjutglada importapor är påtaglig och i dag hittade jag det här i en svensk tidning.

Ibland undrar jag om Sveriges politiker på fullt allvar vill sin egen befolkning illa? Att de skulle vilja den väl är uteslutet, hade det varit fallet hade man ju faktiskt sett till att svenskar sluppit få sina hem sönderbombade, bli våldtagna, förnedringsrånade och allmänt trakasserade av de importdjur som härjar i landet. Det går alltid att hitta sätt att genomföra det man vill och man kunde dels ha hänvisat till att asyl, enligt Dublinförordningen, sökts på felaktiga premisser och sedan omedelbart skickat ut alla de som då inte längre haft rätt att stanna, dels letat upp alla de som befinner sig olagligt i landet och gjort samma sak med dem. Så vad är felet med de som ska föreställa styra Sverige? Vid det här laget är det ju också uppenbart att det är helt ointressant vilka som sitter vid makten, den skrattretande Strömmer är lika handlingsförlamad som någonsin Löfven som körde med sitt ”Det är inte okej”, nu hade han till exempel varit ute i Rågsved i Stockholm, där ett gäng apor stormat in på en grill och börjat skjuta vilt omkring sig, men det enda fjanten hade att säga var att det här ”skakat om”. Jag skulle nog tippa att de flesta inser att det är det minsta som händer, utan att någon berättar det för dem och att en justitieminister inte förmår mer….ja, vad ska man säga?

Är han idiot? Sjuk på något sätt? Eller, som sagt, sadist – så att han vill att det här ska vara det svenska folkets vardag? Det lutar åt det senare om man frågar mig eftersom det inte krävs många poäng på IQ-testet för att förstå vad som måste hända – massutvisning av de som aldrig skulle ha tillåtits sätta sin fot i Sverige, ett arbete som kan påbörjas i morgon dag om bara viljan finns.

Nåja, jag har ju min uppfattning klar och för varje dag, vecka, månad och år som går får jag ju bara mer och mer rätt – Sverige kommer inte att klara det här, just eftersom man inte förmår svälja den enda medicin som botar, utan sluta som ett underutvecklat land där lågbegåvade importer med noll förmåga och kompetens tagit över resterna av det som en gång var. Och faktiskt skiter jag i det också, jag har redan lämnat det sjunkande skeppet och tycker mest att det är kul när jag ser hur det lutar och kränger på sin väg ned mot bottnen, det är på något sätt så korkat att man inte kan göra annat än skratta.

Men det jag bryr mig om är att Sveriges sönderfall inte ska tvingas på oss här i Danmark. Vi är många svenskar här, numera och vi har lämnat vårt hemland därför att vi är kultiverade människor som vill leva i ett civiliserat samhälle. Vi är inte intresserade av käringar i huckle som ska försörjas medan de spottar ur sig ungar med hjärnor som en valnöt, kreatur som vid tio års ålder sätter i gång att mörda andra nötter, varvid en högst otrevlig situation uppstår för alla runt omkring och vi tycker att det vore trevligt att höra det egna språket talas på bussar och tunnebana – åtminstone någon gång emellanåt. För oss är det självklart att vi själva och våra barn klarar av skolor på alla nivåer och att man sedan länge anpassar undervisningen i Sverige efter elever med som högst en apas intelligensnivå får oss att vilja spy.

Behöver jag fortsätta?

Här ska ingen djävul släppas över bron och eftersom vilken varelse som helst med ett svensk pass kan resa över den kan jag inte se någon annan lösning än att Danmark helt enkelt stänger gränsen norrut. Det tror jag också kommer, om problemet skulle uppstå. Sveriges situation må bero på vad som helst – politiker som är sadister eller helt enkelt bara oändligt korkade – men den ska inte gå på export.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.