Sorry Sverige

Det finns något så oerhört tragiskt över hur Sverige nu försöker överleva som västlig välfärdsnation och kanske måste man, som jag, befinna sig på avstånd för att verkligen se hur illa ute landet är. Att de flesta svenskar har nyktrat till och inser att det var alla tiders största misstag att släppa in MENA (ja, iranier undantagna) hjälper också föga eftersom det inte finns något man kan göra så länge man inte massutvisar den här invandrargruppen, MENA, som bara är som de alltid varit, överallt, fungerar nämligen inte som andra utan parasiterar tills värddjuret dör utmärglat och medan denna process pågår vägrar de dessutom all anpassning och förståelse, det här är inga man så att säga kan socialisera in till livet i ett civiliserat land.

Yrvakna skribenter på svenska ledarsidor konstaterar numera det som har varit självklart för oss andra sedan tidernas begynnelse. ”Gängen tar över när fega svenskar inte försvarar sitt land”, konstaterar en och en annan har äntligen fattat att man inte blir kriminell därför att man är fattig utan att den främsta gemensamma nämnaren för de som begår brott är låg IQ (därmot verkar tioöringen att de MENA som inte skjuter, spränger, förnedringsrånar, våldtar, knivskär, stör sönder all undervisning i den svenska skolan och allmänt beter sig som svin i mycket hög utsträckning i stället belastar det svenska samhället ekonomiskt år efter år efter år ha fastnat på halva vägen).

Och dessa nyfrälsta tyckare vill nu ”göra som Danmark”. Som vanligt med svenskar, dock, saknas det matematiska sinnet, på samma sätt som man inte klarade att förstå att om man släpper in enorma mängder varelser som aldrig kommer att bidra via skattsedeln men ändå ska ha samma förmåner som de som gör det så kommer samhället att krascha misslyckas man nu med att fatta att åtgärder som fungerar i länder där man satsat på att och lyckats minimera antalet MENA i Sverige kommer att vara som att pissa i oceanen. Tänk om vi lärt oss av Danmark för 15 år sedan utropar Expressens ledarredaktion. Ja, tänk om. Tänk om ni hade tänkt – då hade ni inte haft problemet. Då hade ni inte stått som idioter på Hyllie station och välkomnat lycksökare utan asylskäl som sedan, så fort de fått en betald bostad, började angripa er och hela ert levnadssätt. Spännande, inte sant?

Danska metoder mot MENA fungerar inte i Sverige och det beror på den stora skillnaden mellan länderna i antalet misslyckade MENA-importer. Dessutom, det fattar vi som har avkodat exponentialfunktionen, ökar skillnaden för varje tidsenhet som går och det är just det Sverige ser exempel på när massproducerade MENA-barnsoldater står beredda att ta över och mörda så fort en av dem slagit klackarna i taket för sista gången.

Lilla Sverige, snart har ni inte många svenskar kvar som vill hoppas och tro att deras land ska överleva. Och därför kommer här ytterligare en gång det råd jag alltid ger och antingen tar ni till er det nu eller så gör ni som med MENA-invandringen och fattar först när det är för sent:

Ni måste massutvisa MENA. Gör ni inte det kommer ni med matematisk nödvändighet att gå under – för det här är enkla saker som vem som helst kan räkna på. Ni kommer att sjunka till botten lika säkert som det ”osänkbara” Titanic förliste och drog med sig sina passagerare i djupet och om ni inte har märkt det redan kan jag meddela att ni har en ordenlig slagsida. Ni lutar så mycket att vi här på andra sidan sundet måste lägga huvudet på sned.

Sorry Sverige, ni är redan körda så till vida att ni aldrig mer kommer att bli det trygga och fina land ni en gång var, det tåget har redan gått. Nu handlar det om att med näbbar och klor klamra er fast vid något som i alla fall liknar en välfärdsstat och om att inte bli helt isolerade från den omvärld som ser er som en fullt utvecklad babianrepublik.

Och med detta, govänner, säger jag god natt och lägger mig att sova här i mitt nya land. Det var så lätt att se var Sverige skulle sluta och jag är så glad att jag inte längre behöver bo där.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.