Mangla var sin MENA – eller gå under

Och så är ni då vid vägs ände, Sverige. Ni klarade det inte, er gränslösa dumhet fick er att tro att man kan importera MENA-djur i mängder utan att själv hamna i Mellanösterns konflikter och nu lever ni med konsekvenserna. Får jag gratulera? Får jag skratta åt er där ni ligger och ska sova, rädda och smärtsamt medvetna om att i morgon kan det vara ni som aldrig vaknar, era barn som ligger blodigt sönderslitna i sina sängar? Tack! Ni förtjänar det!

Vi var många som försökte förklara vad MENA är och vad som skulle hända med Sverige om ni lät dem komma in i landet. Som skrev och beskrev hur MENA är att likna vid ett slags primitiva varelser från förhistorisk tid, utan den förfining som långsamt men säkert formade dagens västliga demokratier; hur de med ett enda undantag, Iran, genom sin låga intelligens som i sin tur genererar ett rovdjurslikt beteende utan mänskliga inslag som empati, konsekvensanalys och normal förmåga till behärskning ödelägger allt som kommer i deras väg. I alla år trodde Sverige att Israel var en demonisk stat som ville stackars ”palestinier” (det finns inget ”Palestina” och därmed inga ”palestinier”, det är en social konstruktion som tillkommit för att försöka skapa ett ”Palestina”, ungefär som när någon vill göra lögnen till sanning genom att upprepa den tillräckligt ofta) illa. Vem vet, ni kanske har greppat nu? Äntligen fattat att Israel bara försvarar sig. Försvarar sig, hela tiden, mot stenkastande MENA-djur (ofta inte äldre än 7-8 år), mot lågpannade och apliknande existenser som trots att de förmår noll och intet vill ha ”samma rättigheter” som israeler och när de inte får det angriper både det israeliska samhället och dess medborgare med de mest barbariska metoder. Ah! Nu trillade tioöringen ned?!:

Det hon beskriver är ju Sverige!

Ja, just det. Och Israel.

Magdalena Andersson vill nu, när Sverige är i fullskaligt krig och terrorn skördar många offer, ofta helt oskyldiga, varje dag, få hjälp av de övriga nordiska länderna. Men varför skulle till exempel Danmark hjälpa Sverige? Som man bäddar får man ligga och knullar man kameler blir det kladdigt efteråt, det är ett val man gjort. Punkt. Slut. Möjligen (troligen) stänger däremot Sveriges grannländer snart gränserna för att inte själva smittas. Det har jag också varnat för i åratal.

Varför förstod jag från första stund vad som skulle hända? Varför gjorde andra samma sak medan i princip hela Sveriges befolkning stod som fårskallar och svalde de officiellt sanktionerade lögnerna om hur MENA-djuren som kom skulle bli ”tillgångar”, särskilt ”på sikt”. Varför sa vi andra att absolut är invandring en förutsättning för den genblandning som förebygger inavel, ett positivt kulturellt tillskott, en begåvningsinjektion och allmänt en trevlig företeelse – men bara om det handlar om normalt fungerande individer med mänskliga egenskaper?

Det handlar om självständigt tänkande. Om att aldrig tro på någon annan än sig själv och faktiskt förakta alla de där som går i flock och bekräftar varandra utan att det ens finns någon sanning att förhålla sig till. Och så är vi nog bra på att räkna, också, Ni vet….ett, två, tre….och tangenter som riktar sig och derivatorer, dessa metafunktioner som beskriver andra funktioner som i sin tur beskriver….det mesta står att finna om man förmår tolka siffror rätt. På det sättet är det till exempel uppenbart att MENA som grupp fungerar så dåligt i västliga demokratier att de aldrig bör släppas in, en iakttagelse och en åsikt som när den framförts fått politiskt rättrogna att störta med huvudet före rakt in i en vägg. Och det är roligt!….riktigt roligt, eftersom man inte förmått svalka sinnet och fundera kring om det faktiskt kan ligga något i den där iakttagelsen utan genast börjat hojta om ”det individuella perspektivet” och om att ”inte alla blir kriminella” (minsann!). Som om någon hade hävdat motsatsen? När det enda som hänt är att man räknat och sett hur MENA är överrepresenterade inom i princip all brottslighet. Hur de vägrar anpassa sig till de västliga kulturer de av oklar (*host*) anledning vill vara en del av. Hur dålig utbildning och förmåga de ofta har. Eller sammanfattat, just:

Hur de som grupp på så många olika plan kommer att bli en sådan belastning för de stackars länder som släppt in större mängder av dem att samma länder går under.

Nu vill Sveriges statsminister ta hjälp av militär. Tja, det borde både han själv och andra svenska politiker gjort i två decennier redan, för att hålla godtagbar ordning på svenska gator och torg tills man kunnat göra sig av med MENA. För det finns nämligen ingen möjllighet att straffa bort MENA-kriminaliteten, det här handlar om djur som inte värderar vare sig sitt eget eller andras liv särskilt högt och när en av dem har flugit i väg till Allah står genast fler små svin beredda att ta över. ”Vi ser inget slut på det här”, säger den svenska polisen om den så kallade ”våldsvåg” (det korrekta ordet är krig) som i vågor och likt en kaskadspya sveper över Sverige, med vänliga hälsningar från MENA. Och det är riktigt. Det finns inget slut – så länge man inte gör slut. På MENA.

Svenska folk, nu är det ni eller de. Möjligen kan militär få bukt med den yttersta udden av allt det fruktansvärda våld som blivit svensk vardag men ska ni bli fria igen och ett välfärdsland som förr, en rik stat där kreativitet och kultur frodas, då måste MENA bort. Helt bort. Utrotas. Det är enkelt: Mangla var sin MENA eller gå under.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.