USA-marknaden säkrad = toppen!

Minns ni att jag berättade hur jag spelade nätbridge och en amerikan då skrev till en svensk ”those swedes and their gang shootings!”? Det förvånade mig mycket att en godtycklig amerikan var så insatt i Sveriges allvarliga situation att hen som första syrlighet, när partnern, svensken alltså, spelade fel drog till med detta och jag trodde ju ett tag att det här handlade om någon med en särskild koppling till Sverige. Det var därför jag chattade lite med amerikanen men det visade sig att det inte var så.

Men jag och amerikanen fortsatte att skriva till varandra och nu ska vi inleda ett slags samarbete. Att helt täcka en så stor marknad som USA, för att sprida den riktiga bilden av Sverige som ett livsfarligt land att vistas och bo i, är inte lätt, det vet jag som ju har jobbat med frågan länge; jag och andra med mig har haft som mål att nå ut med all information om våldet och kriminaliteten i Sverige till andra länder för att på så sätt sätta press på Sveriges politiker. Money talks, heter det ju och om Sveriges rykte blev nedsmutsat skulle också ekonomin ta stryk – vilket rimligen borde få vem som helst i Sveriges ledning att omedelbart agera. Och vi lyckades ju och gjorde det väl, den svenska kronan står numera lågt i kurs, tillväxten är sämst i Europa och internationella aktörer väljer andra länder att samarbeta med.

Det var bara ett problem – Sveriges politiker verkar inte bry sig om att landet snart är bankrutt, heller. I alla fall fattar de inte de beslut som skulle återupprätta Sveriges rykte, ty ”fler poliser”, ”längre straff” och annat trams lär inte hjälpa eftersom det är MENA som är problemet och de bryr sig inte om sådana trivialiteter som liv, död eller att krypa in i finkan på livstid, de är ju djur och inte människor. Det som måste till är massutvisning, vilket är en fullt genomförbar handling då en stor del av MENA tillåtits söka asyl i strid med Dublinförordningen, Sverige kunde hur enkelt som helst göra sig av med enorma mängder skadedjur på bara några dygn och bara det skulle skapa ett betydligt större lugn i landet. Om man sedan dessutom konsekvent återkallade medborgarskapet för och utvisade alla importer som begått brott vore ordningen mer eller mindre återställd. Och du som läser det här:

Tro inte på någon av Sveriges politiker när de säger att det ”inte går” att göra så här. De ljuger nämligen, det går alldeles utmärkt om man bara bestämmer sig för det som kan tyckas självklart – att det inte är Sveriges problem vart de man skickar ur landet tar vägen. Det är bara att köra oönskat material till gränsen och tippa av det, om ”mottagarländer” sedan knorrar blir det ett problem för den som inte har någonstans att ta vägen, inte för Sverige.

Häpp!

Ändå tror jag att den hårda plånbokens metod kommer att vara framgångsrik i det långa loppet. Ingen ansvarig person, vare sig den sedan är vd för ett större företag eller finansminister, kan i längden blunda för ett minuskonto från helvetet och när man till detta lägger att allt fler välutbildade svenskar lämnar landet och därför inte längre betalar skatt och konsumerar är det nog en tidsfråga tills man helt enkelt tvingas agera. Än så länge ljuger Sveriges regering och opposition om läget men till slut håller inte det längre. Med Andreas Cervenkas ord är ett land som liksom Sverige har en mycket låg eller obefintlig statsskuld inte nödvändigtvis rikt, om själva landet förfaller och är ruttet spelar det ingen roll att man inte står i skuld och vad värre är – har man kört sin kreditvärdighet i botten kommer man heller inte att kunna låna när man väl kommer på bättre tankar.

Så det är fantastiskt bra att jag knutit den här amerikanska kontakten! En kontakt som har kontakter som i sin tur har kontakter som har ännu fler kontakter…då växer det exponentiellt. Mer och mer lättarbetat blir det ju också, de ”svenska” MENA-djuren vet ju snart inga gränser så det är riktigt smaskiga historier jag/vi kan presentera. Och om och när vi har rott det här i hamn? Då är Sverige rökt. Inget land överlever att världens starkaste ekonomi väljer bort det.

Det här känns toppen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.