Don’t touch my ass! Dont’t touch my homeland.

Ni är för härliga, en del av er som läser här och ger mig ofta så många goda skratt att ni borde ha ett pris. På så sätt gick jag in i loggfilen innan jag började skriva det här inlägget och hittade en sötnos som velat läsa anonymt, med hjälp av ”provider HideMyAss” och jag höll ju på att placera kaffet jag just tagit en klunk av på väggen – ”HideMyAss”, huh? Haha!

Jag befinner mig i Sverige och i går kväll, när jag donade runt i sonens kök, började det liksom….skrapa…på ytterdörren. Sen lät det lite mer och jag tänkte att ”Vafan? Är det en knackning eller vad?” men när jag öppnade stod där en liten tjej med någon form av lika liten vagn som hon drog efter sig och några meter bort stod det som antagligen är hennes pappa, i dörren till lägenheten mitt emot. ”Var det du som knackade på?”, sa jag och då sa pappan att det hade hon inte gjort. Den lilla kärran eller den lilla tösen hade väl kommit emot dörren på något sätt men det där gjorde mig så glad, för hon var söt som en sockerbit när hon tittade på mig med stora ögon. Hoppas att jag inte skrämde henne bara, jag hade sovit en stund och risken är att håret stod på ända.

Nåja, det där var en parentes och ska vi kanske ta det här med olika svenska invandrargrupper igen? För visst förstår jag att många reagerar när jag skriver väldigt aggressivt om detta men man får sansa sig lite och faktiskt ta en titt på verkligheten – och om man gör det kommer man att se att jag har rätt. Frågan blir därefter om grupper alls är intressanta, många hävdar säkert att man alltid bör anlägga ett individperspektiv. Jag är av motsatt uppfattning och skriver än en gång att förmågan att dela in verkligheten i kategorier, att klassificera, är en av människans allra viktigaste, det är så vi får syn på problem som till exempel mäns våld mot kvinnor.

Och på samma sätt som uttrycket ”mäns våld mot kvinnor” inte betyder att alla män utövar våld mot kvinnor men samtidigt är resultatet av en framgångsrik indelning på gruppnivå är det viktigt och betydelsefullt att konstatera att det är Sveriges invandring från så kallade MENA-länder som lett till den absurda situation landet i dag befinner sig i, inte minst avseende det enormt grova och ständigt förekommande våldet i det offentliga rummet. Aldrig tidigare har Sveriges invandring varit mer till nackdel än till fördel för landet, alltid tidigare har det visserligen förekommit att invandrare varit eller blivit kriminella (precis som etniska svenskar är eller blir kriminella) men de allra flesta som kommit har jobbat sig upp från den situation alla som är nya i ett land hamnar i; utbildat sig om det behövts och inte minst sett till att deras barn skött skolan exemplariskt och sedan börjat bidra till den välfärd de själva fått tillgång till. Det visar förstås det som normalt gäller invandrare, nämligen att man är mer arbetsam och mer kompetent än en godtycklig person i landet man kommit till. Man måste nämligen vara det om man ska lyckas som invandrare – och det är därför invandring normalt är en mycket stor tillgång för mottagarlandet.

Man kan diskutera varför den här nya, svenska invandrargruppen från MENA-länder (Iran undantaget, iranier klarar sig generellt mycket bra i Sverige) inte förmår anpassa sig och börja bidra men åtminstone för mig är det helt ointressant, det räcker med att det är så. Jag är fullkomligt ointresserad av om de verkligen är så lågbegåvade och paranoida att de på fullt allvar tror att svensk socialtjänst ska komma och röva bort deras barn, svenskar som bara inte klarar att erkänna att de missbedömt MENA från första stund griper ju nu efter detta fabricerade halmstrå för att ”förklara” varför MENA inte som alla andra tar hand om och uppfostrar sina ungar utan låter dem drälla omkring fritt och ställa till jävelskap. Och jag kan skratta åt att de uppenbart är lättprovocerade och går på vilka försök som helst att hetsa, så att en halvt efterbliven dansk lyckas starta upp stenkastningar de luxe men det förändrar ju inte det faktum att de ska in i finkan utan att passera ”Gå”.

Sverige ville säkert väl när man lät så många av dem komma in i landet men jag har egna och tidigare erfarenheter och både skrev och sa från början att det här kommer inte att gå bra. Nu har jag tittat på gamla klipp och särskilt ett sticker ut, det är en filmsnutt från 2015 där en polis står på Hyllie station i Skåne, dit de flesta kom och dirigerar en flod av människor: ”Ni som vill söka asyl, gå den här vägen!”. Jojo – det var många som ville det, många av dem dessutom utan att ha några som helst asylskäl. Och naiva Sverige bara lät det hända. Så gick det som det gick – och Sverige blev på mindre än tjugo år en babianrepublik.

Vad ska man göra nu då? Nu när Sverige fallit samman på grund av MENA-invandringen, nu när Sveriges grundskolor inte längre fungerar därför att barn till MENA stör undervisningen så till den milda grad att eleverna erbjuds hörselskydd för att alls få något gjort och för övrigt hotar både klasskamrater och lärare – med konsekvens att hela utbildningsväsendet uppåt påverkas negativt? När personer ur MENA skjuter och spränger dagligen i det svenska offentliga rummet (ofta på beställning av narkotikahandlare på en betydligt högre nivå i hierarkin). När de belastar socialtjänst och sjukvård intill bristningsgränsen? När de mycket sällan bidrar till ett gott samhälle?

Många av de som kom 2015 har faktiskt ännu inte permanent uppehållstillstånd och kan alltså avvisas på ganska enkla sätt – det är bra. Men det ska ju också göras och innan det skett måste man hantera problemet, därför skulle jag tro att många som röstade på något av Sveriges nuvarande regeringspartier känner en stor besvikelse över att de inte effektuerat de löften de själva gav. Var är till exempel visitationszonerna? De fungerar i Danmark och boende i områden som är aktuella reagerar tvärtemot vad svenskar verkar tro positivt på dem, det är nämligen de som i normalfallet drabbas värst av den grova kriminaliteten. De ”strängare straffen” lyser också med sin frånvaro och även om så kallade hårdare tag inte är någon långsiktig lösning, så här pass grovt kriminella bryr sig inte om vilket straff de kan få, de är ju till och med beredda att spela med sitt eget liv, så handlar det om att helt enkelt snabbt få bort dräggen från samhället, om att inkapacitera dem. Den nuvarande svenska regeringen går i stället en annan väg och låter mördare bli medborgare, i den länkade artikeln säger migrationsminister Maria Malmer Stenergard bara att frågan om en lagändring ”bereds i regeringskansliet”. Det är onekligen ett svar som tyder på handlingsförlamning eller kanske snarast bristande vilja och det var dessutom den förra regeringen som la förslaget. Så det är inte konstigt att opinionssiffrorna ser ut som de gör – om det var val i dag skulle Ulf Kristersson åka ut från Sagerska med en stor smäll – men tyvärr, gott folk, det skulle inte hjälpa med en ny regering, eftersom det inte finns någon svensk politiker som är beredd att göra det som krävs för att lösa MENA-problemet. Det beror på att de värnar sin egen makt och inte Sveriges väl och ve och den som sitter vid den där makten vid ett givet tillfälle aktar sig noga för att stöta sig med motståndarsidan (tills valet närmar sig, då kommer det desto fler uttalanden).

En speciellt intressant iakttagelse i det här är Sverigedemokraterna som helt verkar ha försvunnit från den politiska radarn redan nu och är på god väg att utradera sig själva. Sverigedemokraterna fick väldigt många röster i valet 2022 och av en enda anledning – att verkligen åstadkomma en förändring. Trots detta sitter de nu bara som fåglar på en tråd och tittar på när Kristersson & Co kör Sverige ännu längre ned i skiten och det kostar dem rimligen allt politiskt stöd i nästa val, för varför skulle någon rösta på den som låter sig uttnyttjas utan att få något för det, det är ju ett i princip efterblivet beteende. Själv är jag i och för sig inte förvånad, partiet består ju inte direkt av några raketforskare, men deras beteende nu är ändå märkligt korkat. Det de borde göra är förstås att offentligt gå ut med en varning till den sittande regeringen: ”Nu sätter ni fart med det vi kom överens om eller så blir det nyval”. Det skulle inte göra dem svagare, vilket de kanske själva tror, utan tvärtom, faran ligger ju i att stödja uteblivna åtgärder. Någon direkt makt skulle de heller inte riskera att förlora eftersom de ingen har, särskilt inte när Kristersson och hans kumpaner skiter fullkomligt i allt vad Tidöavtal heter.

Är Sverigedemokraterna på riktigt så korkade att de inte begriper det här? Det är ju ta mig tusan kul om det är så! Riktigt roligt, faktiskt.

För att avsluta:

Det enda som skulle kunna rädda Sverige är faktiskt att det svenska folket gick ut på gator och torg och tog saken i egna händer. Målade plakat med ”Don’t touch my homeland!” och sedan satte i gång med utrensningarna. Men det kommer ju aldrig att ske – för flatare och fegare folk än det svenska finns inte. Det är därför jag skriver att de svenskar som kan ska skynda sig att utvandra från sitt eget land. Särskilt de som har en högre utbildning är varmt välkomna i Danmark och lugn och ro skulle de också få, eftersom inget annat land än Sverige varit så korkat att de låtit MENA fullkomligt välla in. I till exempel Danmark, där jag själv till stora delar bor, är man tvärtom väldigt tydlig med vilka MENA är och nu överväger man också att undanhålla de av dem som inte jobbar och gör rätt för sig rätten till sociala förmåner. Det är bra för det lär skynda på processen att bli av med dem, det här är parasiter som suger blodet ur andra så länge de kan men som försvinner när maten tar slut. Och då har Danmark ändå bara en bråkdel så många MENA som Sverige.

Det blev en lång bloggpost men nu är jag klar. Så här ser alltså jag (och resten av Europa) på MENA-invandringen och ni kan tycka precis vad ni vill om detta. Eller så öppnar ni ögonen och erkänner att jag och andra har rätt.

Nu ska jag jobba denna söndag och halva måndagen och sedan får jag återvända till ett ännu västligt civiliserat land. God morgon på er.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.