Jag fattar inte

Jag förstår faktiskt inte det etniskt svenska folket? Ni släpper in enorma mängder lågbegåvade djur i ert land, djur som en stjärt kan räkna ut kommer att klara sig lika bra i Sverige som en amöba. Och när sedan dessa djur förstör allt ni byggt upp under en fruktansvärd massa år, så att den offentliga sektorn totalt kollapsar när den ska försörja misslyckade importdjur som aldrig bidrar via skattsedeln och ständigt utsätts för hot när samma djur inte ”accepterar” ett nej till livslång försörjning samt det offentliga rummet ständigt präglas av händelser som är av den karaktär som sker i krig, utförda och orkestrerade av de invandrardjur som trängde sig in i ert samhälle med start kring millennieskiftet och som ni satt och inbillade er skulle bli en ”resurs” – så stannar ni kvar och låter er rövknullas 24/7?

Jag fattar inte, varför är ni kvar i Sverige? Vill ni verkligen bo i den där skiten? Förstår ni inte att Sverige är en så kallad bananrepublik i dag, för så blir det när en så stor del av befolkningen består av lågbegåvade djur som inte klarar något mer än att utöva våld. De här invandrade djurgrupperna som i dag har ödelagt Sverige fungerar inte bra någonstans i världen. Inte i sina egna länder. Inte i andra länder än Sverige heller. Det beror på att de saknar förmåga – och det har de alltid gjort; inget är nytt under solen och jag försökte i mina kanaler säga detta redan kring år 2000 – det kommer att sluta med en katastrof. Invandring är fantastiskt bra för ett land – så länge man inte tar emot djur från de länder det här handlar om och som brukar sammanfattas i begreppet MENA. Ett land i samma region skiljer ut sig och det är Iran; iranier har blivit en fantastisk tillgång i Sverige men fastän de är lika lyckade som djuren är misslyckade kan de inte väga upp de enorma problem Sverige skaffat sig på grund av sin djurinvandring efter år 2000.

Den här familjen, till exempel. Har ni blivit så vana vid att det är så här Sverige ser ut i dag att ni inte ens orkar resa er, söka jobb i något annat europeiskt land och sedan flytta så fort det bara går? Varför tar ni inte till er att det land ni föddes i inte finns längre och att ni utsätter både er själva och era barn för livsfara varje dag ni blir kvar? De som bär sig åt så här i ert land är som sagt primitiva djur – och ju mer primitiv en varelse är desto mer styrs hon av känslor och infall, radhussprängningen i går, till exempel, har alltså skett för att ett djur blivit kränkt av att ett annat djur visat bilder på sig själv till stöd för ett tredje djur. En intelligent människa, det räcker med en standard-IQ, löser konflikter genom samtal och formella processer.

Djur gör som djuren i Sverige gör nu.

Dottern i radhusfamiljen som intervjuas”vill inte bo kvar”. Nej, det är väl klart att hon inte vill men det finns ingenstans inom Sverige att fly till – de här djuren ni importerat finns överallt numera. Ni måste bort från Sverige, ni måste själva utvandra. Försök nu att förstå detta innan någon av er dör – för det kommer att sluta så och sedan hända bara oftare och oftare.

Eller tror ni att något svenskt politiskt parti ska få ordning på det här? Det kommer de inte att få för det finns bara en sak som skulle hjälpa vid det här laget och det stavas massutvisning. Ni har väl greppat att svensk polis inte klarar situationen? Och att era fega politiker inte sätter in militär? Att fjanten Kristersson trots att han haft möjligheten i flera månader nu fortfarande inte upprättat några visitationszoner och att hans ständigt flåsande kumpan mest vill fraternisera med Anders Thornberg och för övrigt har svårt att släppa gaffeln. Jag röstade själv på ett borgerligt parti eftersom allt annat var sämre i det läget, de skulle i alla fall få en chans. Som ni säkert har märkt – och själv är jag inte ett dugg förvånad, ty grundproblemet är den svenska fegheten, masochismen och oförmågan att säga som det är – har Sverige bara sjunkit ännu längre ned i träsket.

Sverige klarar allt sämre än sina grannländer. Ni tog under pandemin, faktiskt till stora delar på grund av just dumma invandrare som inte klarade att sköta sin hygien i vården, livet av så många av era gamla att människor i Norge, Danmark och Finland hade tårar i ögonen (och att svenskar som inte klarar att erkänna verkligheten nu försöker påstå motsatsen genom beställda rapporter ändrar inte på den saken). Ni blir inte insläppta i Nato (tack och lov, får väl vi andra säga!). Och just nu har ni högre inflation än övriga nordiska länder och hyror och matpriser som tangerar det absurda. Jag lyssnar i skrivande stund på svenska P1 och de talar just om inflationen. En intervjuad person säger då att den till stora bottnar i den svaga, svenska kronan – och det är riktigt. Men förstår ni varför kronan är så svag? Det är inte svårt, valutor påverkas nämligen av hur omvärlden betraktar den och om ni nu inte fattat det heller kan jag meddela att den omvärlden, som jag befinner mig i och har god kontakt med, ser så här på Sverige:

”Det där landet är kört, det går inte ens att besöka landet längre, det är för farligt. De klarar ingenting.”

Omvärlden tror helt enkelt inte på Sverige. Man ser på Sverige som det Sverige är – ett land som gick baklänges från välfärdsstat till babianrepublik på tjugo år. Och ska ni bli av med den stämpeln så handlar det om att massutvisa alla som kommit från MENA-länder. Sluta tjafsa om ”individuellt perspektiv” och om att ”de flesta invandrare ju ändå är bra” – det där är gamla sanningar som gällde när Sveriges invandrare kom från länder som Italien, Grekland, Sydamerika, Balkan…..herregud!, de invandrarna är ju smartare än ni själva, det är de och inte ni som gjorde Sverige oslagbart fantastiskt och välmående!

MENA-pack är något helt annat.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.